De stad onderzocht: De Pindakaaswinkel.

De stad onderzocht: de Pindakaaswinkel.            De stad onderzocht: De Pindakaaswinkel.

Houd jij van pindakaas? Lees dan vooral verder, want ik heb een leuk adresje waar je je lol op kunt.

Jaren at ik geen pindakaas. Met dank aan een eetstoornis. Maar omdat ik anorexia niet meer mijn leven wil laten bepalen, staat de pindakaas weer in de keukenkast. Nu ik het weer eet, merk ik pas hoe erg ik het gemist heb.

Het is natuurlijk wel fijn, als je “los” met de pindakaas gaat, dit te doen met een lekkere. In de Czaar Peterstraat zit een winkel, waar ze alleen maar pindakaas verkopen (ok, en pindakaas accessoires)! Je kunt er 10 verschillende soorten krijgen en wat seizoensspecials. Denk aan bijv. karamel met zeezout, venkel rozijn, kokos, chocolade, koffie, chilipeper etc. Verder kun je er ook truien en tassen krijgen met teksten als Pindabaas en Pindakaas in geval van noot.

Dus ben je in de buurt en houd je van pinda’s? Ga dan snel langs!

De Pindakaaswinkel. Czaar Peterstraat 169 E. www.depindakaaswinkel.nl

Sharing is caring.....Print this pagePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *